Desigual

Fizetési módok, Szállítás és Visszaküldés

1. Fizetési módok

Bankkártyás fizetés

Megrendelését követően egy linket küldünk, melyen biztonságosan fizethet bankkártyájával.

Banki átutalás

A rendelés elküldését követően e-mailben megküldjük a díjbekérő számlát a megrendelés kifizetéséhez. Az utalással történő vásárlás esetében 8 napon belül kell rendezni a vásárlás összegét, máskülönben a rendelés törlésre kerül. Amíg nem történik meg az utalás és annak véglegesítése, addig a termék kiszállítása sem kezdődik meg. Kérjük vegye figyelembe, hogy a banki utalás átfutási ideje hosszabb időt is igénybe vehet.

Utánvét

A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetni átvételkor, készpénzben vagy bankkártyával.


2. Szállítás

A szállítás költségét mi álljuk, így az minden esetben ingyenes.

Kizárólag Magyarország területén belül szállítunk.

Szállító partnerünk a GLS Futárszolgálat. Futárszolgálat igénybevétele esetén a szállítás háztól házig történik. Gyors, pontos, kényelmes. A csomag feladásáról, érkezésről e-mail és sms értesítést is küld a szolgáltató. A kínált szolgáltatás zökkenőmentes biztosításához szállítási cím pontos megadását kérjük valamint értesítésekhez e-mail cím és mobiltelefonszám megadását.

A csomag feladásakor a szolgáltató rendszeréből e-mail előértesítést küld a csomag érkezésének várható időpontjáról, csomagszámmal, utánvét összegével, weboldaluk elérhetőségével, ahol akár a kiszállítás időpontja is módosítható.

A kézbesítés napjának reggelén újabb értesítést küld a szolgáltató a csomag várható kézbesítésének 3 órás időintervallum meghatározásával, valamint a futár elérhetőségével. Amennyiben szükséges, a futárral is lehet egyeztetni a kiszállításra vonatkozóan, ezen túl az ügyfélszolgálat is elérhető, továbbá egy webcímen a csomag aktuális státusza is követhető. Mobilszám megadása esetén sms értesítést is küld a szolgáltató.

Hétvégén és munkaszüneti napon beérkezett kifizetett vagy utánvétes rendeléseket, belföldre a pihenő vagy munkaszüneti napot követő első munkanapon dolgozzuk fel és ezt követően adjuk át a futárszolgálatnak. Pihenő és munkaszüneti napokon nincs kiszállítás.

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL ÜZLETEINKBEN (Westend, ÁRKÁD, Arena Mall és Váci utca 12.)

A megrendelt termékeit személyesen is átveheti a rendelés véglegesítését követő 5 napon belül az Ön által kiválasztott fenti budapesti üzleteink bármelyikében, amennyiben a termék elérhető készletünkön. Erről e-mailben és telefonon fogjuk értesíteni. Kérjük az átvétel napjának kiválasztásakor vegye figyelembe üzleteink nyitvatartását!


3. Visszaküldés és csere feltételek

Személyesen üzleteinkben (Westend, ÁRKÁD, Arena Mall és Váci utca 12.)

Töltse ki a csomagban található visszaküldési nyomtatványt, és a termékekkel együtt vigye be bármely fenti üzletünkbe legkésőbb a kézbesítéstől számított 30 napon belül. Kérjük hozza magával a termékekkel küldött nyugtát is! Üzleteinkben lehetőség van a termék cseréjére vagy a vételár visszaigénylésére.

Visszatérítés futárral vagy postai úton

Ebben az esetben a visszaküldés költsége a vásárlót terheli. A visszaküldésre 30 nap áll rendelkezésre. Kérjük a termék(ek)et az eredeti csomagolásban, a kitöltött visszaküldési nyomtatvánnyal együtt küldje el az alábbi címre:

Desigual üzlet
1052 Budapest
Váci utca 12.

A visszaküldött termékek vételárát legkésőbb a visszaérkezést követő 14 napban utaljuk vissza a bankszámlájára. Ezért kérjük feltétlenül töltse ki bankszámla adatait a visszaküldési nyomtatványon.

Visszautaláskor e-mailt küldünk a visszatérítési adatokkal együtt. Amennyiben 14 nap elteltével nem látható számláján az összeg, kérjük, küldje el bankjának azt az desigual@magint.hu e-mailt, amelyet az áruk visszaküldése során kapott tőlünk, hogy gyorsabbá tegye a folyamatot.

NYOMTATVÁNY VISSZAKÜLDÉSHEZ

Ha a visszaküldéssel kapcsolatban kérdése van, forduljon hozzánk a +36 30 123 0376 telefonszámon (a hét bármely napján 10 és 19 óra között), vagy küldjön desigual@magint.hu e-mailt a címre.

A Mágint Pannónia Kft fenntartja a jogot, hogy elutasítsa a határidő után visszaküldött termékeket vagy amelyek nem ugyanolyan állapotban vannak, mint mikor elküldtük azokat.


×

Kapcsolat

 desigual@magint.hu

 +36 30 123 0376